dimarts, 26 de juny de 2018

P5 - LA NOSTRA PRIMERA CARTA

AL LLARG DEL CURS HEM APRÈS A ESCRIURE, CADASCÚ HA ANAT APRENENT AL SEU RITME. ESTEM TAN ANIMATS QUE ENS HEM ENGRESCAT A FER UNA CARTA " LA NOSTRA PRIMERA CARTA" !!! HEM EXPLICAT EL QUÈ MÉS ENS HA AGRADAT AQUEST CURS I EL QUÈ VOLDRÍEM FER AQUEST ESTIU. HEM TREBALLAT QUE TOTES LES CARTES TENEN UN INICI: HOLA, ... I UN FINAL: ADÉU, ... I QUE ENS PODEM ACOMIADAR DIENT: MOLTS PETONS, UNA ABRAÇADA, T'ESTIMO, ... 

SEGUR QUE JA HEU REBUT LA VOSTRA CARTA A LA BÚSTIA DE CASA, I ESPEREM US HAGI FET MOLTA IL·LUSIÓ !!! ARA JA PODEU VEURE I COMPARTIR LES CARTES DE TOTS ELS BOMBERS I LES BOMBERES DE P5.
HEM SABUT GUARDAR EL SECRET FINS QUE  ARRIBÉS A CASA. ESPEREM US HAGIN AGRADAT MOLT. DESPRÉS D'ANAR A LA BÚSTIA, VAM PODER ENTRAR A CORREUS I VAM PODER SABER COM S'ORGANITZEN PER ENVIAR LES CARTES A CADA CASA.

EL CURS JA S'HA ACABAT I L'ESTIU JA HA COMENÇAT !!! HEM TREBALLAT MOLT I DE VALENT. HEM APRÈS MOLTES COSES. ELS BOMBERS I LES BOMBERES HEM ACABAT EL NOSTRE SERVEI D'EMERGÈNCIES!!! ARA VOLEM GAUDIR DEL SOL I DE L’ESTIU PER DESCANSAR I ARRIBAR AMB FORCES PER COMENÇAR UN NOU CURS. 


                

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada