divendres, 23 de març de 2018

P 5 LLENGUA: EL NOSTRE COS I L'ESPAI

AQUEST TRIMESTRE, HEM TREBALLAT EL NOSTRE COS. COM SEMPRE HEM ESTAT MOTIVATS I MOLT INTERESSATS. ENS HEM ENGRESCAT A PORTAR TOT TIPUS DE MATERIAL: LLIBRES, CONTES, RADIOGRAFIES, TRENCACLOSQUES I FINS I TOT UNA BOCA ENORME FETA AMB DIFERENTS MATERIALS. AMB TOT HEM MUNTAT UN RACÓ A L'AULA. 
HEM CREAT, EN UN GRAN MURAL, LLISTES DE LES PARTS DEL COS. COL·LECTIVAMENT HEM DIT  I ESCRIT PARAULES DE LES PARTS EXTERNES DEL COS; AL FINAL, HEM ACABAT DIENT I ESCRIVINT PARAULES DE LES PARTS INTERNES QUE CONEIXEM I TAMBÉ HEM FET UNA GRAN LLISTA !

MIREU COM ANEM ESCRIVINT  !!!

MURAL DE LES PARTS DEL COS
LES PARTS DE LA CARA
HEM ESCRIT LES PARTS DE LA CARA A LES FOTOGRAFIES VESTITS DE BOMBERS I BOMBERES.

MURAL NEN I NENA
HEM FET DOS GRANS MURALS, UN NEN I UNA NENA, I ENTRE TOTS HEM ESCRIT LES PARTS DEL COS. ELS TENIM A L'AULA I AIXÍ ANEM FENT LECTURA DE LES PARAULES.

LES PARAULES DEL NOSTRE COS
ENS HEM DIBUIXAT EL COS AMB CERES I HEM ESCRIT LES PARAULES DEL NOSTRE COS. 

ELS NOSTRES AUTORETRATS
TREBALLANT MOLT LES PARTS DE LA CARA ENS HEM FET, AMB CERES, UN AUTORETRAT, MIREU QUE GUAPOS HEM QUEDAT, SOM UNS ARTISTES !!!
HEM ESTAT MOLT INTERESSATS I HEM APRÉS MOLTES COSES DEL NOSTRE COS.

EL COS I L'ESPAI 
A PART D'ANOMENAR, ESCRIURE I TREBALLAR LES PARTS DEL COS, TAMBÉ HEM TREBALLAT  EL COS I L'ESPAI.
HEM TREBALLAT DE FORMA DIVERTIDA EL LLENGUATGE DE DIRECCIONS, GIRS, LA LATERALITAT I ALTRES CONCEPTES ESPAI TEMPORALS (ORIENTACIÓ ESPACIAL). UNS DIES ABANS DE FER AQUESTS TREBALLS DE MOVIMENT I DESPLAÇAMENT. HEM CANTAT I BALLAT CANÇONS DE CONCEPTES ESPACIALS: DAVANT, DARRERA, LA DRETA, L'ESQUERRA, AMUNT, AVALL, ... I HEM DIFERENTS JOCS.
JOC, DEL COS I L'ESPAI, A L'ESCOLA: EL MENJADOR ON ÉS? A BAIX, I LA CLASSE DEL DAVID? A DALT, I LA CUINA? A BAIX, ... HA ESTAT UN TREBALL A NIVELL ORAL.
JOC, DEL COS I L'ESPAI, A LA CLASSE: ENS HEM HAGUT DE DESPLAÇAR, TOT FENT UN ITINERARI, PER TROBAR UN OBJECTE. PRIMER AMB UNES PISTES HEM ENDEVINAT L'OBJECTE I DESPRÉS SEGUINT LES ORDRES L'HEM TROBAT ON ESTAVA AMAGAT.

EN ACABAR HEM DIBUIXAT L'ITINERARI QUE HEM FET PER TROBAR L'OBJECTE I HO HEM FET MOLT BÉ.
HA ESTAT UN APRENENTATGE SIGNIFICATIU BASAT EN EL JOC.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada