dijous, 21 de desembre de 2017

P5 - PROJECTE DELS BOMBERS

ELS NENS I LES NENES DE P5 HEM INVESTIGAT MOLT SOBRE ELS BOMBERS PER CONÈIXER: QUÈ PORTEN, QUÈ FAN A MÉS D'APAGAR INCENDIS, QUINES SÓN LES EINES QUE FAN SERVIR, COM ÉS EL COTXE DE BOMBERS, COM ÉS UN EXTINTOR, ...
HEM TREBALLAT  MOLT , SOBRE TOT A NIVELL ORAL I, TOTS JUNTS, HEM  FET GRANS MURALS I LLISTES DE TOT EL QUE HEM ANAT DESCOBRINT I APRENENT SOBRE EL NOSTRE PROJECTE.
HEM APRÈS MOLTES COSES DEL SEU OFICI, DE LES TASQUES QUE REALITZEN, DEL LLOC ON TREBALLEN, ... 
HEM VISCUT MOLTS BONS MOMENTS AMB AQUEST PROJECTE DESCOBRINT I APRENENT  MOLTES COSES DE L' OFICI DELS  BOMBERS.

RACONS DE BOMBERS A L'AULA 

HEM CREAT EL RACÓ DE BOMBERS PLE DE COTXES, LLIBRES, DISFRESSES...
TAMBÉ HEM CREAT  EL RACÓ DE QUI FALTA?  PER PASSAR LLISTA CADA DIA.
QUAN ENS HEM VESTIT DE BOMBERS, HEM GAUDIT I ENS HEM SENTIT COM AUTÈNTICS BOMBERS. ELS SUROS DE LA CLASSE SEMPRE HAN ESTAT PLENS AMB MOLT MATERIAL I LLISTES DEL QUÈ HEM ANAT TREBALLANT: QUÈ PORTA UN BOMBER? QUÈ FAN? EINES QUE FAN SERVIR, IDENTIFICACIÓ DE CADA BOMBER,...OBSERVEM UN COTXE DE BOMBERS
OBSERVEM MOLT DETINGUDAMENT UN COTXE DE BOMBERS. ENTRE TOTA LA CLASSE ANEM DIENT TOT EL QUÈ VEIEM I PERQUÈ SERVEIX. HEM DIBUIXAT UN COTXE TENINT UN MODEL AL DAVANT, AIXÍ HEM  CONTINUAT OBSERVANT-LO MOLT BÉ  PER DIBUIXAR-LO AMB TOTS ELS DETALLS.TREBALLEM ELS EXTINTORS
HEM TREBALLAT LA SEVA UTILITAT, QUIN MATERIAL PORTA A DINS I QUAN ES FA SERVIR. SOBRETOT HEM PENSAT EN LA SEVA UTILITZACIÓ EN PETITS INCENDIS.
HEM FET GRUPS DE 6 NENS, AMB UN SECRETARI EN CADA GRUP. AIXÍ HEM FET UN PASSEIG PER TOT L' EDIFICI COMPTABILITZANT ELS EXTINTORS QUE TENIM A L'ESCOLA.
A CLASSE HEM FET EL RECOMPTE, JUNTS A LA PISSARRA, I HEM RECOLLIT TOT EL TREBALL. HEM COMPTABILITZAT QUE A L' EDIFICI TENIM 17 EXTINTORS !!! 

PLA D'EVACUACIÓ
HEM VIST QUE A CADA AULA TENIM UNS FULLS ON EXPLIQUEN EL PLA D'EVACUACIÓ, PERQUÈ SERVEIX?, QUINES ORDRES HEM DE SEGUIR? 
HEM SEGUIT MOLT ATENTS AQUESTES EXPLICACIONS JA QUE SI HI HAGUÉS UN INCENDI O UNA EMERGÈNCIA  ÉS MOLT IMPORTANT SABER COM HEM D'ACTUAR.
HEM CREAT ELS MATEIXOS GRUPS DE TREBALL, AMB DIFERENTS SECRETARIS, PER ANAR A INSPECCIONAR I SABER SI CADA AULA EL TÉ I ON ESTÀ SITUAT (AL SURO, A LA PARET O DARRERA LA PORTA).
HEM TORNAT A FER UNA GRAELLA PER CLASSIFICAR EL TREBALL D' INVESTIGACIÓ.FEM EXERCICIS D'ESPATLLERES
ELS BOMBERS HAN D'ESTAR BEN FORTS I ÀGILS PER CÓRRER DE SEGUIDA QUAN SONA L'ALARMA. A CLASSE DE PSICOMOTRICITAT HEM FET UN BON EXERCICI PUJANT I BAIXANT LES ESPATLLERES. HEM D'ESTAR EN FORMA !!!
                                

PORTA CLASSE
AMB MOLTA IL·LUSIÓ HEM FET LA PORTA DE LA CLASSE DE P5 HEM CREAT LA NOSTRA ORLA DEL COS DE BOMBERS LAVÍNIA I  ENS HEM FET UN MARC DE FOTO AMB RETOLADORS METÀL·LICS.
EL PARE DEL NOSTRE COMPANY ROC ENS HA AJUDAT, ENS HA FET UN ESCUT DEL NOSTRE GRUP DE BOMBERS. MIL GRÀCIES!

                                              

                                                                
VISITA AL PARC DE BOMBERS
DESPRÉS DE FER UN MUNT D'ACTIVITATS,  HEM ACABAT EL PROJECTE DEL NOM ESCOLLIT PER LA NOSTRA CLASSE DE P5, FENT UNA VISITA  AL PARC DE BOMBERS DE LA VALL D'HEBRON.
                                                    

AQUEST ÉS EL PARC DE BOMBERS ON HA TREBALLAT MOLTS ANYS L'AVI DEL NOSTRE COMPANY VÍCTOR!
ENS VAN FER UNA VISITA ESPECTACULAR DE TOT EL PARC. ENS VAN ENSENYAR LES SEVES DEPENDÈNCIES, EL TIPUS DE VEHICLES I UNIFORMES QUE FAN SERVIR, COM ACTUEN EN CAS D'EMERGÈNCIA, ...
L'AVI I TOTS ELS SEUS COMPANYS VAN ESTAR MOLT CONTENTS I NOSALTRES ENCARA MÉS. 

MIL GRÀCIES BOMBERS!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada